Båttvätt

Erfarenheten från tvättning visar att man bör tvätta båten två ggr/säsong. Första gången när havstulpanerna börjar sätta sig och andra i samband med upptagning. Det blir ingen självbetjäning för tvätt utan själva tvättningen sköts av utbildade medlemmar i klubben. Endast båtar målade med giftfri färg får normalt tvättas i båttvätten. Klubben har erhållit dispens av kommunen, att fram till år 2021, även tvätta båtar som målats med biocid färg, (giftig färg), senast inför föregående säsong. Alltså, vill ni prova tvätten i år, måla inte båten med biocidfärg inför årets sjösättning.

Så om ni tänker på havsmiljön, samt ogillar att ligga under båten och skrapa/måla giftfärg, så planera för att utnyttja tvätten. Förutsättningarna är att båten inte blivit målad efter säsongen 2017.

Båttvätten är nu i sjön. Tvätten är öppen från 2 Juli. Tider tills annat meddelas 08.00-16.00.Tack för att ni tänker på vår miljö.
Välkomna!

Pris inkl. moms dagtid : 08.00 - 16.00          Pris inkl. moms helger och kvällstid.
Båt upp till 5 m = 300 kr                                        Båt upp till 5 m = 330 kr
Båt upp till 10 m = 450 kr                                     Båt upp till 10 m = 495 kr
Båt över 10 m = 600 kr                                          Båt över 10 m = 660 kr

Bokning görs på nummer: 070-356 08 89