Båttvätt

Erfarenheten från tvättning visar att man bör tvätta båten två ggr/säsong. Första gången när havstulpanerna börjar sätta sig och andra i samband med upptagning. Det blir ingen självbetjäning för tvätt utan själva tvättningen sköts av utbildade medlemmar i klubben. Endast båtar målade med giftfri färg får normalt tvättas i båttvätten. Klubben har erhållit dispens av kommunen, att fram till år 2021, även tvätta båtar som målats med biocid färg, (giftig färg), senast inför föregående säsong. Alltså, vill ni prova tvätten i år, måla inte båten med biocidfärg inför årets sjösättning.

Så om ni tänker på havsmiljön, samt ogillar att ligga under båten och skrapa/måla giftfärg, så planera för att utnyttja tvätten. Förutsättningarna är att båten inte blivit målad efter säsongen 2016.

Båttvätten är stängd för säsongen. Tack för att ni tänker på vår miljö.

Pris inkl. moms dagtid : 08.00 - 16.00          Pris inkl. moms helger och kvällstid.
Båt upp till 5 m = 300 kr                                        Båt upp till 5 m = 330 kr
Båt upp till 10 m = 450 kr                                     Båt upp till 10 m = 495 kr
Båt över 10 m = 600 kr                                          Båt över 10 m = 660 kr

Bokning görs på nummer: 070-356 08 89